Despre mine

„I might be the writer, but you’ll always be the words…”

Bine te-am găsit, drag cititor!:)

Trăim într-o perioadă în care avem nevoie de altceva. Avem nevoie de adaptare, de iubire și de susținere. Puterea noastră e absolut necesară pentru a reuși să trecem prin toate; putere pe care de multe ori reușim să ne-o luăm din energia celor care ne înconjoară. Acum însă, suntem constrânși să ne schimbăm tactica și să ne inspirăm viața din sursele legăturii online. Îmi doresc sincer să te pot inspira prin ceea ce creez, să îți dau acel gram de motivație de care ai nevoie.


Eu sunt Lorena-Clara Rus, fac parte din generația lui 2003 și alături de o bună parte din cei din an cu mine, îmi doresc să aduc o schimbare în ceea ce mă înconjoară. Sună destul de visător, nu?

Ei bine, uite aici apare diferența între cei care visează și cei care reușesc să schimbe ceva. Ceea ce îmi propun pentru viitor e în viziunea mea un scop, nu doar un vis frumos. E vorba de un plan de viitor, o dorință de a face ceva și nu doar un gând nocturn.

Te invti cu drag să citești articolele de pe site și să împărtășim gânduri, sentimente și idei; eu mă inspir prin ceea ce fac și sper să te pot ajuta și pe tine. După te aștept, desigur, cu o părere. Unde? Ei bine, de la secțiunea de CONTACT, la E-mail, LinkedIn și până la facebook și instagram , toate puse pe site, cred că îți va fi destul de ușor.

În prezent, studiez psihologia la Facultatea de Științe Socio-Umane din Oradea. Am absolvit liceul la Colegiul Național „Emanuil Gojdu” din Oradea, la profilul de matematică-informatică și sunt o gojdistă mândră față de tot ce a însemnat acest liceu pentru mine.

Experiența mea

Pasiunea mea, dacă nu ați dedus-o deja, este scrisul. De-a lungul liceului, am activat în multe structuri în care mi-am pus în valoare și mai ales mi-am dezvoltat această latură a mea. Ulterior liceului, m-am angajat în marketing și am început să pun tot mai mult accent pe scris.

În clasa a IX-a m-am înscris în EduBiz. Am avut de la apariții în presă și până pe TV, proiecte, tabere și zeci de workshop-uri din domenii vaste. Pentru următorii doi ani, m-am implicat ca și manager de comunicare și coordonator al blog-ului EduBiz.

Tot în anul bobociei, mi-am început activitatea în mișcarea de reprezentare a elevilor; am început ca și redactor în Consiliul Județean al Elevilor Bihor și în Biroul de Presă al Consiliului Național al Elevilor. În clasa a X-a, am mai ocupat postul de redactor-șef în cadrul Consiliului Școlar al Elevilor C.N. „Emanuil Gojdu”, coordonând redacția gojdistii.com. Din noiembrie 2020 și până la terminarea liceului, am ocupat funcția de secretar executiv în Biroul Executiv al Consiliului Județean al Elevilor Bihor.

Alte lucruri despre mine?

Sunt o persoană deschisă din toate punctele de vedere; îmi place să port discuții lungi, să cunosc și să interacționez cu oamenii; am nevoie să fiu continuu activă și implicată. Iubesc muntele și absolut tot ce vine la pachet cu el, îmi place să fiu înconjurată doar de energie pozitivă. Sunt pasionată de psihologie, comunicare și de ființa umană în general; iar aceste lucruri mă ajută în ceea ce privește abordarea diferitelor subiecte în scris.

Ideea de Blog a pornit de la dorința de a-mi pune în valoare talentul și dedicația pentru această artă minunată. Pe această cale, le voi mulțumi din nou surorii mele, Roxana și soțului ei și totodată cumnatul meu, Florin, pentru acest Blog; un cadou pentru sărbătorirea celei de a 17-a octombrie rece în viziunea unora, dar plină de inspirație în viziunea mea.

Până una alta, îți mulțumesc sincer pentru interesul acordat acestei pagini și te invit să mă urmărești în continuare!:)