Lifestyle,  Recomandări

În ritmuri de vară – 22 de lucruri pe care să le încerci vara asta

De fiecare dată, vara vine la pachet cu multă eliberare. Începând din gimnaziu, pentru mine fiecare vară însemna să vin acasă, la țară, unde mă pot deconecta de la absolut tot și să pot merge în excursii, tabere sau în concediu cu familia.

Fiecare vară m-a schimbat, pot să îți spun despre fiecare vară din viața mea ce a însemnat pentru mine; cel puțin de când reușesc să mi le aduc aminte. Însă, cea mai faină vară pe care v-o pot numi este vara lui 2019, vară în care am fost în 5 regiuni ale țării noastre și în alte 2 țări, there’s a long&amazing story.

Vara aceasta se poartă schimbarea

Și totuși, vara lui 2021 are un cu totul alt aer, la propriu și la figurat. Totul e mult mai schimbat, de la planetă și climă până la modul în care ne bucurăm de momente. Pandemia a adus după sine multe repercusiuni și vă zic sincer că sper din tot sufletul ca asta să fie ultima vară pe care o numim de după pandemie, sper să fie vara în care ne obișnuim cu un nou normal și că de acum putem trăi cu adevărat. 

Un lucru pe care îl simt puternic la vara asta e că e ultima înainte de examenul maturității și înainte de momentul în care va trebui să îmi decid, practic, viitorul. O vară care mă ajută să pun cap la cap tot ce e în jurul meu și să văd lucrurile altfel. În același timp, nu știu dacă e și la tine la fel, dar e și vara în care ne dăm seama cât de mult ne-am schimbat toți și cum grupurile în care obișnuiam să stăm înainte de pandemie, nu prea mai au același vibe.

22 de lucruri pe care să le încerci pe parcursul verii

Cu toate astea, cu toată nebunia, îți las aici niște idei pe care să le faci vara asta:

Bifează cât de multe poți peste vară și fă o poză pentru fiecare moment memorabil! La sfârșitul verii, trimite-mi cât ai reușit să bifezi din ea și vei avea o surpriză!

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *