Jurnal

Apel la o faptă bună! – licitație de cadouri

Crăciunul e perioada în care o faptă bună în plus îți unge sufletul și te face să te simți mai bine cu tine însuți. Avem nenumărate posibilități de a fi buni de sărbători și de a pune zâmbetul pe chipul cuiva care are nevoie de ajutor. Prin lucruri mărunte, aducem fericire în sufletul altora.❤

Cei de la DAR – delicii și vicii și Event&wedding Planner Gavriluț Florin organizează o licitație deschisă pentru o cutie cadou.

Este posibil ca imaginea să conţină: interior

Licitația pornește de la 100 lei și se desfășoară până în 23 decembrie. Cutia îți poate reveni ție, iar întreaga sumă se va dona direct în contul lui Ștefan; un băiețel din Oradea diagnosticat cu SMA1.(Atrofia musculară spinală (SMA) este o boala a neuronului motor. Neuronii motori afectează mușchii voluntari. Aceștia sunt utilizați pentru activităţi cum ar fi târâtul, mersul pe jos, controlul capului și gâtului şi de înghiţire. Aceasta este o “tulburare rară” relativ comuna: aproximativ 1 la 6000 copii născuți sunt afectați, iar aproximativ 1 din 40 de oameni sunt purtători ai genei.; conform acestei surse.) Tratamentul pentru această boală este printre cele mai scumpe din lume; valoarea lui este de 2.1 milioane de dolari.

O simplă faptă bună care îți va oferi un cadou; cât și micuțului care are nevoie mai mult ca oricând de ajutorul celorlalți.

După un an cu atât de multă singurătate și răutate, alege să fii tu cel care schimbă ceva în bine. Te îndemn să participi la licitație și să te bucuri de magia sărbătorilor sfinte.

Accesează link-ul acesta pentru a participa la donație sau contactează-mă: https://www.facebook.com/groups/749355595491433/permalink/1076222379471418/

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *