cadouri de Crăciun
Jurnal

Tu pentru cine ești Moș Crăciun anul acesta?

De data asta vă pun o întrebare mai specială, mai sentimentală. Anul acesta lui Moș Crăciun îi cerem sănătate, îi cerem să scăpăm de pandemia asta care ne-a schimbat viețile pentru totdeauna.

Dar totuși, dacă Moș Crăciun va fi prea solicitat în iarna lui 2020, ce zici să îi iei locul?

Fii alături de cei dragi

Acum simțim mai mult ca niciodată nevoia de a fi iubit; parcă învățăm cât de important e cel care ți-e drag. Pandemia ne-a adus și bune și rele, cum am spus și aici.

Pentru mine, una dintre persoanele pe care nici că le pot descrie în cuvinte este sora mea, Roxana.

Tu simți spiritului Crăciunului?

DA! Ai mei dragi prieteni se legau de mine când postam pe stories în mijlocul lui noiembrie despre Crăciun, dar s-au conformat până la urmă și acum la final de noiembrie e cu atât mai normal să simt magia sărbătorilor de iarnă. De obicei, mă apuca dorul de Crăciun undeva prin mijlocul lui decembrie, când scăpam de ultimele teste de la școală și simțeam cu adevărat că se apropie ceva frumos. Acum, probabil și influențată de nebunia cu pandemia, spiritul Crăciunului a apărut mult mai repede; practic, cred că l-am folosit ca pe un câmp de retragere, cu elemente care să mă facă să mă simt mai bine.

Mai e mai puțin de o lună până la Crăciun – 27 noiembrie

Poate vi se pare banală ziua, dar pentru mine e una extrem de specială. Ea reprezintă ziua de naștere a surorii mele; o zi care îți trezește parcă în suflet așteptarea sărbătorilor de iarnă, care încep din 30 noiembrie.

Această zi mă face să vreau să umplu casa de beculețe, betea, globuri, să pun colinde și să stau până dimineața cu cei dragi. Tu nu ți-ai dori asta?

Draga mea soră, la mulți ani!😍

A fost un an foarte….. nici nu pot să zic cum. Au fost multe schimbări, dar MULTE, la care nici nu cred că le mai ținem socoteală, ci doar în suflet, când ne amintim cu drag. De la pandemie, renovat, mutat, cununie, nuntă amânată, zâmbete, bucurii și până la visuri(și chiar vise) împlinite, pentru amândouă. 

Îți mulțumesc că exiști, că ești Moș Crăciun al meu în fiecare zi din an!

Ești tot ce nu aș putea descrie în cuvinte, ești susținere, zâmbete, lacrimi, ideal, frumusețe, vis, determinare.

Îți doresc să realizezi și să ajungi să faci toate lucrurile pe care stăteam până seara târziu să le povestim; să îți împlinești fiecare dorință din suflet, să iubești și să trăiești exact așa cum vrei tu fiecare zi din viața ta, cu bune și rele.

Tu ai un Moș Crăciun, dar tu al cui ești?

Alege ca de aceste sărbători să fii tu cel care pune zâmbetul pe fața celui drag. Alege să fii tu gramul de fericire în viața celuilalt. 

Dă-i un apel! Trimtie-i un mesaj! Fă-i o invitație la cafea! Uitați-vă la Netflix împreună!

Cu siguranță te-ai gândit la un el sau la o ea cu care vrei să petreci timp împreună de aceste sărbători. Așa că, ce mai aștepți?

Îți recomand să îi faci și un mic cadou, ca să fie treaba treabă, iar cel mai bun cadou cu care nu ai cum să dai greș, ar fi un cadou DULCE! Îți recomand din suflet să accesezi DAR- delicii și vicii; să vezi cum îl poți surpinde pe cel drag așa cum trebuie de aceste sărbători. 

Ba mai mult de atât, i-ai face și tu un cadou surorii mele dând un like paginii și urmărind ceea ce creează, poate chiar comandând ceea ce îți face cu ochiul!😉

Please follow and like us:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *