22 octombrie - apus
Jurnal

22 octombrie

Vreau în primul rând să îți mulțumesc că te afli aici, înseamnă enorm de mult pentru mine să știu că am început totul cu piciorul drept.

Astăzi e o zi de naștere mai specială; chiar dacă pandemia și restricțiile nu îmi permit să sărbătoresc cum se cuvine alături de prietenii apropiați, compensez aceste dezavantaje cu împlinirea unui vis. De fapt, e primul pas spre un vis măreț.

Poate ți se par cuvinte mari. Pentru mine fiecare pas înainte, fiecare ieșire din normalul de zi cu zi reprezintă o împlinire din toate punctele de vedere. Obișnuiesc să trăiesc la maximum fiecare moment important, fiind de altfel și o fire mai sufletistă. 

Spre norocul meu nu e vorba de un discurs live, pentru că astfel mi-ai fi simțit vocea tremurândă; acum poți doar să simți printre cuvinte emoțiile și adrenalina pe care o am în momentul în care lansez oficial acest Blog.

Ziua de azi, 22 octombrie 2020, vine la pachet cu foarte multe. Ultimele luni m-au schimbat considerabil din multe aspecte pe care le vei vedea – sau nu – în evoluția mea aici. Pandemia și toate momentele limită prin care am trecut m-au făcut să îmi iau inima în dinți și să fac în prima zi la 17 ani ceea ce plănuiesc de mult timp.

Pentru mine întreaga lună octombrie a însemnat crearea acestui Blog; realizarea unui design care să mă reprezinte și scrierea primelor articole. Sper din suflet să îți placă, drag cititor, rezultatul muncii mele și al „ajutoarelor” mele, cât și să revii cu altă ocazie pentru a vedea evoluțiaツ.

Pe această cale, vreau să le mulțumesc din nou surorii mele, Roxana, și soțului său și totodată cumnatul meu, Florin, pentru acest minunat cadou de 17 ani – punerea bazei a acestui BLOG.❤

Please follow and like us:

4 comentarii

  • Ardelean Mela

    Felicitări Lorena! Este un lucru minunat că alegi să îți împărtășești visul cu noi! Dai dovadă de mult curaj și trebuie să recunosc că ești o inspirație pentru mine când văd că îți dedici timpul pentru astfel de lucruri pe care eu le consider mai mult decât productive. Îți urez mult succes!!<3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.